مشخصات محصولات
انقضاء:
2026/09/30
تعداد:
50 عدد
گروه:
آنتی اکسیدان - محافظ کبد
کشور سازنده:
ایران
شرکت سازنده:
مجتمع صنایع دینه ایران
وبسایت:
www.dinehiran.ir
نقد و بررسی
موارد مصرف:

– آنتی اکسیدان قوی

– محافظ کبد

– سوء هاضمه و اختلالات صفراوی

– التهاب و درد مفاصل

اثرات درمانی و فارماکولوژی

گیاه زردچوبه با نام علمی Curcuma longa یک گیاه شناخته شده با خواص محافظ کبدی، آنتی اکسیدان و ضد التهاب می باشد. Commission E استفاده از این گیاه را در موارد سوء هاضمه و کمبود اشتها تایید کرده اسـت. زردچـوبه جهـت رفـع علائـم سوء هاضـمه بویژه احساس سنگینی بعـد از خـوردن غـذا و اتسـاع شکمـی به دلیـل تجمـع گاز (نفخ) موثر می باشد. کورکومین (Curcumin)یکی از مواد موثره زردچوبه که مسئول رنگ زرد این پـودر نیـز می باشـد، دارای خـواص آنتـی اکسیـدانی قابل توجهـی بوده و در خنثـی کردن رادیکالهای آزاد موثر است. کورکومین خواص آنتی اکسیـدان و ضدالتهـابی خود را از طریق مهار اتصال فاکتور رونویسی AP-1  به  DNA  و مهار فعالیت  NF-KappaB اعمال می کند.

کورکومین متابولیسم آراشیدونیک اسید اپیدرمال را توسط مسیرهای سیکلواکسیژناز و لیپواکسیژناز مهار می کند و اثرات التهابی آراشیدونیک اسید و تترا دکونیل فوربول استات را کاهش می دهد. همچنین خواص آنتی اکسیدانی، آنتی تومـور و محافظـت از کبد این گیاه قابل توجه می باشد به طوریکه در یک تست کلینیـکال معلوم شده اسـت که مصرف روزانه زردچوبـه معـادل 20 میلـی گرم کورکومیـن به مـدت 60 روز به شـدت سطح پراکسید چربی سرم را کاهش  میدهد و بنابراین زردچوبه به دلیل فعالیت آنتـی اکسیـدان قابـل توجـه و ایمنـی بالا مـی توانـد مکمـل منـاسـبـی در پیشـگیـری و درمان آترواسکلروز باشد. در تست کلینیکال دیگر معلوم شده است مصرف روزانه 1/5 گرم زردچوبه در افراد سیگاری به مدت 30 روز به طور فاحشی باعث کاهش ترشـح ادراری موتاژن ها می شود که این نشان دهنـده اثـرات آنتـی موتاژن زردچـوبـه بوده و ممـکن است به عنوان یک  Chemo preventive مفید باشد.

اجزاء و مواد موثره

هر قرص حاوی 450 میلی گرم پـودر ریزوم زردچـوبه و 50 میلـی گرم عصـاره زردچـوبه می باشد که بر مبنای 47/5 میلی گرم کورکومین استاندارد شده است.

دستور مصرف

روزانه 1 قرص،  همراه غذا

تداخلات دارویی

از مصرف همزمان قرص زردچوبه با داروهای ضد انعقاد و ضد پلاکت مانند آسپـیرین، کلوپیدوگرل، هپارین، انوکساپارین، وارفارین و… همچنین عوامل حل کننده لخته، به دلیل افزایش خطر خونریزی خودداری شود.

عوارض جانبی

عارضه جانبی خاصـی در صـورت مصـرف در دوز درمانـی مشـاهده نشـده اسـت. در مـواردی عوارض گوارشی مانند تهوع و استفراغ ممکن است رخ دهد.

موارد منع مصرف

در کودکان زیر 12 سال مصرف نشود .

نظرات

ارسال ایمیل به دوستان